MEDARBETARE

Medarbetare i projektet Omforma, nya strukturer för designbranschen

Kerstin-SylwanKerstin Sylwan Projektledare

Produktdesigner med inriktning mot miljö- och samhällsfrågor. Driver Design Stories som fokuserar på design med cirkulära metoder och att visualisera förändring genom produktdesign, workshops och föreläsningar. Har skrivit böckerna Energi – hur design kan göra skillnad och Materialens magi (tillsammans med Sara Danielsson och Johanna Stål).

 

 

Porträtt_barolo_felixMargot Barolo, processledare och representant från Sveriges Designer

Driver två designföretag som gör produktdesign och anlitas inom designstrategiska frågor mot många företag, samt egen produktion med egna varumärken. Bedriver egen konstnärlig forskning och anlitas ofta som sakkunnig inom produktion för konstnärligt, småskaligt företagande.

 

 

Sara_Mpumwire

Sara Mpumwire, researcher, intervjuledare

Designekonom som frilansar inom kultur och design. Senast intervjuade hon museer och institutioner för ett projekt inom Intercult som syftar till att ta fram riktlinjer och verktyg åt kulturinstitutioner, producenter och scener, med mål att öka kvalitén kring mångfaldsarbete.

 

 

 

6862281_IMG_1941.jpg_3Eva Amundsdotter, genusforskare

Lektor i genusvetenskap vid Karlstads universitet och verksam som genusforskare och konsult. Evas forskningsområden är genus, jämställdhet och normer kopplat till förändringsprocesser i organisationer.

 

 

 

jenny_svartvit Jenny Stefansdotter, projektledarassistent, researcher

Textildesigner med uppdrag för bland annat Almedahls och Ikea. Driver Design Stories som fokuserar på design med cirkulära metoder och att visualisera förändring genom produktdesign, workshops och föreläsningar.