Omforma och Sanna Bodén återkommer med föreläsningen om design och den urbana normen! Den här gången med mer tid på oss. Viktiga saker att prata om så vi är glada att vi får fortsätta samtalet i Svenska Designsällskapet
”Välkommen till Svenska Designsällskapets Design talk med tema ”Design och den urbana normen”. Omforma och Sanna Bodén kommer att prata om arbetet med att blottlägga rådande dolda strukturer i designbranschen samt specifikt hur den starka urbana normen påverkar vilka designprodukter som syns och hur denna norm kan motverkas.
Omforma, representerade av Karolina Westenhoff och Jenny Stefansdotter Stentoft, är en ideell förening som undersöker och utvecklar villkoren inom designområdet, i syfte att göra branschen mer inkluderande.
Sanna Bodén är kläddesigner och mönsterkonstruktör som driver Studio Lavin, en plattform för konceptuellt textilt utforskade.
Tid & Plats: Onsdag den 16 juni, kl. 12.00. Digitalt via Teams.
Anmälan: Anmäl dig via mail till helena.karlberg@ltubusiness.se Om Design talks Svenska
Designsällskapet vill bidra till en levande dialog om designrollen i Sverige. Föreningen har därför skapat Designtalks – återkommande tematiska, digitala lunchseminarier inom området design. Var en del av den svenska designrösten och delta i dialogen.
Detta Design talks arrangeras i samarbete med @stiftelsensvenskindustridesign och Svensk Form.”
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com