Boken

150:- +frakt (medlem 100:- +frakt)

Det här är mer än en bok med spännande texter som undersöker och formulerar tankar om designbranschen. Det är mer än en utställningskatalog! Det är en antologi om design som arbetsplats och om design som påverkar människors liv.

Här har vi samlat texter på temat makt och egenmakt i designfältet. Vi har till exempel Hadil Mohameds krönika om att leva med vithetsnormen och hitta en strategi i sitt arbete som illustratör, Margot Barolos artikel om designern som den nyttige idioten, Sandra Stiskalos undersökning av arbetsvillkor och möjligheter att försörja sig som designer och mycket mer. Det är inte ett smalt område, utan angår alla, eftersom det är många fler än designers som arbetar under utsatta arbetsförhållanden. Och eftersom alla påverkas av hur vår livsmiljö är gestaltad. Här finns också porträtt av de olika designpraktiker vi har äran att få ha med i våran utställning om makt och egenmakt i designfältet.

Välkommen att ta del av texter och utställare! Fundera gärna på vad nästa steg kan vara. Har vi missat i representation eller infallsvinklar? Dina tankar och planer för en spretigare och roligare designbransch har plats hos oss om du vill dela dem.

Beställ boken direkt av oss genom att mejla hej@omforma.se eller köp den på plats där utställningen befinner sig. 150:- +frakt 43:-

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com